Homestyling bäst i Stockholm

Varför satsa på homestyling?

När man har bestämt sig för att sälja sin bostad vill man förstås kunna få sålt den så fort som möjligt samt få bästa möjliga pris för den. Det är när det gäller just det som homestyling kommer in i bilden.

Genom att anlita oss för det kan du nämligen få din bostad att visa sig från sin allra finaste sida. Det är i sin tur förstås något som ökar chansen för att du ska kunna få den såld och även för att du ska kunna få så bra betalt som möjligt för bostaden. Ju finare bostaden ser ut, desto fler eventuella intressenter vilket kan leda till budgivning, budgivning som kan få priset att pressas upp. Det är precis därför som homestyling helt klart är en bra idé!

Som ett exempel på detta är det enligt Lagerlöfs Fastighetsmäkleri sannolikt att en homestyling kan öka värdet på din bostad med 7–15%. Det kan alltså röra sig om ansenliga summor pengar som innebär att det utan tvekan är en mycket bra idé att satsa på en styling av detta slag. Kostnaden för en sådan är nämligen småpotatis jämfört med hur mycket pengar du kan tjäna på det!

Olika typer av bostäder

För oss spelar det ingen roll vad för typ av bostad det handlar om, vi kan hjälpa dig med styling oavsett vilket. Det kan alltså röra sig om allt från små lägenheter till stora villor. Vi tar oss an uppdrag av alla möjliga olika storlekar, alltid med en lika stor entusiasm. Vi stylar inte enbart inför försäljning utan kan även erbjuda inredningstjänster för dig som planerar att bo kvar.

Självklart påverkas dock priset av storleken på din bostad, detta eftersom en stor bostad av förklarliga skäl kräver mer arbete än vad en liten gör. Som tidigare nämnt är vi ett mycket prisvänligt företag, så även om du har en stor villa behöver du inte oroa dig för att det ska kosta dig en förmögenhet att anlita oss.

För mer exakt information om vad för priser du har att förvänta dig från oss är det bara att boka ett hembesök och bestämma dig för hur omfattande hjälp med stylingen du vill ha. Därefter kommer vi att kunna förse dig med en offert där det alltså framgår precis hur mycket det kommer kosta dig att anlita oss!

Homestyling för företag i Stockholm

Vi är baserade i Västerhaninge

Vi är ett företag som är baserat i Västerhaninge. Självklart begränsar vi oss dock inte till att enbart erbjuda våra tjänster till kunder i just Västerhaninge, utan som vi tidigare varit inne på finns vi tillgängliga för att förse dig med den hjälp du behöver oavsett var i Stockholm med omnejd som du bor någonstans. Tveka därför inte på att kontakta oss om du är bosatt i Stockholmsområdet och är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify