Homestyling inför visning Stockholm

Uniana

Välkommen till oss på Uniana! Vi är en firma som erbjuder homestyling, städhjälp och inredningstjänster. Vi som står bakom företaget brinner för design och inredning samtidigt som vi är certifierade inredare och homestylister. I vår värld finns det inget bättre än att kunna förvandla ett hem från trist och opersonligt till stilrent, välkomnande och hemtrevligt! När du anlitar oss tar du hjälp av ett team inredare som arbetar i branschen i många års tid och genomfört allt från stylingar inför bostadsförsäljningar, till inredning av villor och lägenheter för familjer som vill ha en trevligare vardag.

Detta betyder att vi har väldigt mycket erfarenhet, och därför också kunskap, när det kommer till homestyling och inredning. Det kommer att framgå klart och tydligt för dig om du bestämmer dig för att anlita oss! Om du funderar på att styla ditt hem kan du ta kontakt med oss direkt. Vi finns tillgängliga för att besvara alla frågor du kan tänkas ha och erbjuder alltid en gratis offert i samband med att du hör av dig. Vi hörs!

Vi anpassar oss efter dina behov

Vi på Uniana anpassar oss naturligtvis alltid efter våra kunders behov. Vi kan exempelvis ta fram planlösningar, moodboards samt inredningsförslag åt våra klienter. Vi kan också inreda åt dig som anlitar oss. Det är bara att meddela oss om vilken typ av hjälp du behöver så ser vi till att ge dig den så länge det handlar om något som ingår i de typer av tjänster vi erbjuder.

För oss är det viktigt att det är just din vision som förverkligas, av den anledningen har vi som motto att vi hellre ställer en fråga för mycket, än en fråga för lite. Vi vill helt enkelt skapa oss en så tydlig bild som det bara går över hur dina tankar och idéer ser ut. När vi gjort det sätter vi igång och förverkligar dina drömmar!

Homestyling prisvärd Stockholm

Vår adress

Vi på Uniana har Rådjursvägen 2 i Västerhaninge som vår adress. Vi vänder oss till kunder i alla delar av Stockholm med omnejd. Du är välkommen till att kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster! Vi arbetar med både företagskunder och privatpersoner. Oavsett vilken kundgrupp du tillhör bör du alltså inte tveka innan du hör av dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify