Homestyling som äger rum i Stockholm
Homestyling som går av stapeln i Stockholm

Decorelle Inredning & Homestyling AB

Välkommen till oss på Decorelle Inredning & Homestyling AB! Vi är en firma som erbjuder homestyling och inredningstjänster. Vi som står bakom företaget heter Josefin och Johanna och är alltså systrar. Vi båda brinner för design och inredning samtidigt som vi är certifierade inredare och homestylister. Vi har vår utbildning från Inredningsskolan Wittstock på Lidingö.

Josefin har även en gått en treårig utbildning i "Ekonomi, Teknik & Design" på Södertörns högskola. Denna utbildning har bland annat inkluderat kurser i design på konstfack. Hon har också studerat teknik på KTH samt arbetat som inköpare på H&M i 9 år.

Johanna har utöver sin utbildning från Inredningsskolan Wittstock på Lidingö även gått en utbildning i industridesign i Norge och Manchester. Hon har precis som Josefin tidigare jobbat på H&M. Hon hade då rollen som konsult-inköpare. Dessutom har hon arbetat som inköpare för inredning på webshopen Bamba/Adlibris och som säljare/rådgivare med fokus på inredning hos K-Rauta.

Detta betyder att vi har väldigt mycket erfarenhet, och därför också kunskap, när det kommer till homestyling och inredning. Det kommer att framgå klart och tydligt för dig om du bestämmer dig för att anlita oss!

Vi anpassar oss efter dina behov

Vi på Decorelle Inredning & Homestyling AB anpassar oss naturligtvis alltid efter våra kunders behov. Vi kan exempelvis ta fram planlösningar, moodboards samt inredningsförslag åt våra klienter. Vi kan också inreda åt dig som anlitar oss. Det är bara att meddela oss om vilken typ av hjälp du behöver så ser vi till att ge dig den så länge det handlar om något som ingår i de typer av tjänster vi erbjuder.

Homestyling av lägenheter i Stockholm

Vår adress

Vi på Decorelle Inredning & Homestyling AB har Stenbrovägen 7 i Upplands Väsby som vår adress. Vi vänder oss till kunder i alla delar av Stockholm med omnejd. Du är välkommen till att kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify