Olika omfattningar

Vi erbjuder homestyling i olika omfattningar. Du kan läsa mer om dessa i rutorna nedan.

services_icon1

Enbart konsultation

Om du så önskar kan du välja att anlita oss för enbart konsultation. Då gör vi som så att vi kommer hem till dig och gör en noggrann genomgång av alla dina rum samtidigt som vi tar bilder av de. Därefter förser vi dig med en sammanställning av vilka åtgärder vi anser att du bör vidta inför visningen.

services_icon1

Liten styling

Även när det gäller en liten styling inleder vi det hela med att gå igenom ditt hem och fotografera det. När vi väl har gjort det återkommer vi med en offert samt info om vad du bör flytta undan och ha kvar i var och ett av rummen inför visningen. Vi kommer dessutom överens om ett datum då vi förser bostaden med olika inredningsdetaljer som får den att se extra fin ut när det väl är dags för visning.

services_icon1.png

Mellan styling

En mellan styling går till på samma sätt som en liten gör med den skillnad att vi hyr ut möbler till dig i syfte att göra ditt hem finare. Dessa får du behålla i ett antal veckor om så krävs. Vill du hyra de längre än så är det bara att säga till oss så kommer vi överens om ett passande pris.

services_icon1

Stor styling

En stor styling går ut på att vi möblerar och stylar en bostad som är tom. Det gör vi så att den ska se mer inbjudande ut för spekulanterna. Precis som när det gäller mellan styling får du behålla möblerna i ett antal veckor med möjlighet till förlängning om du så önskar.